Transport Ocazional

Transport ocazional, pentru momentele cand planuiesti o excursie, un pelerinaj. team building sau orice alta activitate pentru care ai nevoie de un mijloc de transport cu un numar ridicat de locuri. Dispunem de autoturisme cu un numar de locuri de 8+1 , 17/19/20 +1 , 31-56 +2 , pentru toate tipurile de grupuri pentru orice activitate pe care doresti sa o desfasori. Fie ca este vorba de o excursie cu elevii, un team building cu angajatii, pelerinaj sau chiar transport pentru angajati, la noi gasiti solutia potrivita, croita fix pentru nevoia dumneavoastra. In oferta noastra aveti inclus mijlocul de transport, soferul (soferii dupa caz) , combustibilul, taxele de drum, asigurare de drum si bagaje.

Organizatorul nu va mai avea nici o grija, in ceea ce tine de transport, si se poate ocupa linistit, si dedica timpul pentru a planifica urmatoarea aventura de grup.

Nu exista limita de km sau timp, trebuie tinut cont doar de reglementarile legale ale transportului de persoane, pentru autovehiculele ce depasesc un numar de 9 pasageri ( fara sofer ) unde este necesar card tahograf, reglementari care impun un numar maxim de ore de condus efectiv si un numar minim de pauze.

In cazul in care stiti tara pe care doriti sa o vizitati dar nu doriti sa va ocupati timpul cu cautatul cazarii, locuri de vizitat, putem sa va oferim si acest tip de serviciu, dumneavoastra, impreuna cu grupul sa scapati de orice grija si sa profitati la maxim de vacanta ce va urma. Astfel noi, vom fi atat organizatori cat si transportatori.

Planifica urmatoarea aventura , contacteaza-ne pentru solutia potrivita tie si grupului tau.

office@xpresstravel.ro

contact@xpresstravel.ro

+40 729 456 247

Xpresstravel

S.C. JARRARCONSULT S.R.L.

C.U.I. 42684796

J35/1547/2020 

Timisoara

Romania

© 2022 Xpress Travel l Prezenta Online