Transport Privat in Europa

Nu esti fanul zborului sau din orice alt motiv optezi sa te deplasezi pe distante lungi cu masina si vrei sa ajungi la destinatie odihnit, serviciul de Transport Privat este solutia pentru tine.

Transportul Privat este serviciul prin care se ofera o masina cu sofer, profestionist, calificat si discret, pentru a te conduce de la o adresa la alta. In autoturism te vei afla doar tu si persoanele care doresti sa te insoteasca. Spre deosebire de Transportul de persoane, nu te vei afla in autoturism cu persoane straine, nu va trebui sa astepti ca soferul sa preia sau sa predea colete si sa urmeze o ruta care sa-ti fie in dezavantaj si sa petreci mai mult timp pe drum decat este necesar.

Autoturismele folosite pentru Transportul Privat difera in functie de nevoile tale. Daca calatoresti singur , sau cu un grup de maxim 3 persoane, veti fi transportati cu un autoturism de clasa mica ( 4+1 locuri ) , in cazul in care numarul de persoane este cuprins intre 4 si 6 , transportul se va face cu un autoturism adecvat, de ex Mercedes V-Class business ( 6+1 ) , iar in cazul grupurilor mai mari, se vor folosi autovehicule adecvate numarului de persoane, (17/19/20 +1 < Mercedes Sprinter > , 30-55 + 2 <Autocar>.

Avem solutii pentru orice tip de cerere, trebuie doar sa ne contactati !

office@xpresstravel.ro

contact@xpresstravel.ro

+40 729 456 247

Xpresstravel

S.C. JARRARCONSULT S.R.L.

C.U.I. 42684796

J35/1547/2020 

Timisoara

Romania

© 2022 Xpress Travel l Prezenta Online