Despre Noi

Solutia pentru nevoia de miscare

Misiunea noastra este de a creste in continuu caliteatea serviciilor oferite in domeniul transportului privat de persoane. Plecand de la zero, dorim sa oferim clientilor nostrii servicii ireprosabile si sa schimbam industria prin exemplu si prin seriozitate, dedicatie si punctualitate.

Siguranta si confortul dumneavoastra sunt esentiale pentru noi, de accea din echipa noastra fac parte doar oameni capabili, calificati si profesionisti, seriosi si punctuali. Iar flota noastra are parte de mentenanta meticuloasa pana la ultimul detaliu. Nu ne zgarcim si nu o vom face niciodata, cand vine vorba despre confortul si siguranta pasagerilor nostrii.

0
Membrii Echipei
0 +
Transferuri Realizate
0 %
Feedback Pozitiv
0
Premii Castigate
pngegg (1)

Transfer Aeroport

Scapa de bataia de cap sau de grija unui mijloc de transport spre sau de la aeroport. Rezerva o masina si un sofer calificat se va asigura ca vei ajunge la timp la sau de la aeroport.

Transport Privat in Europa

Nu esti fanul zborului, sau din orice alt motiv preferi masina ca mijloc de transport ? Vrei sa ajungi odihnit la destinatia ta, oriunde in Europa fara batai de cap sau inghesuiala? Rezerva o masina si un sofer calificat te va prelua la ora stabilita, din fata casei si te va conduce in siguranta si confort pana la destinatia ta.

Transport Privat express

Trebuie sa ajungi urgent la o intalnire? Timpul te preseaza ? Rezerva o masina si un sofer calificat te va prelua de la orice adresa din Europa si te va duce la destinatie in siguranta si confort, si se va asigura ca vei ajunge la timp, intotdeauna.

Rent A Car

Inchiriaza masina potrivita care sa-ti asigure mobilitatea in orasul pe care-l vizitezi.

Transport Ocazional

Planuiesti o excursie, teambuilding, pelerinaj sau orice alta activitate si ai nevoie de un mijloc de transport cu un numar mai mare de locuri condus de un sofer profesionist ? Avem solutia pentru tine.

Xpresstravel

S.C. JARRARCONSULT S.R.L.

C.U.I. 42684796

J35/1547/2020 

Timisoara

Romania

© 2022 Xpress Travel l Prezenta Online